Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 25 Iulie 2021 - 14587
Misiuni de ordine publica asigurate de jandarmi la sfarsit de saptamana.

La acest sfarsit de saptamana jandarmii vor fi in mijlocul cetatenilor prin asigurarea masurilor de ordine publica la activitatile sportive, cultural-artistice organizate atat in municipiu cat si in judet. Sambata 21 si duminica 22 martie a.c. jandarmii vor asigura masurile de ordine publica la Expozitia Nationala Canina din Poiana Corbilor - Natura Park Dorolea si la activitatea voluntara de impadurire care se va desfasura in localitatea Budesti.

           De asemenea, jandarmii vor asigura masurile de ordine publica la partida de fotbal dintre echipele Gloria Progresul si CS Sinmartin care va avea loc sambata 21 martie de la ora 15.00 pe Stadionul Municipal iar duminica, 22 martie intre orele 10.00-13.00, la partida de fotbal feminin care se va disputa la Prundu Birgaului intre echipele Heniu Birgau - C.S. Real Craiova.

         Tot sambata 21 martie a.c. jandarmii vor asigura ordinea publica la "Marsul pentru viata" care se va desfasura in municipiul Bistrita pe traseul: Piata Unirii, str. G-ral Grigore Balan, Spitalul Judetean, str. 1 Decembrie, Institutia Prefectului, B-dul Republicii, B-dul Independentei, Biserica Sf. Ana - Big.

          Duminica, 22 martie a.c. masurile de ordine publica vor fi asigurate de catre jandarmii bistriteni intre orele 10.00-14.00, la Teatrul de Vara de pe Pietonal, unde va avea loc Festivalul Valorilor Culturale Romanesti, editia I.


Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2499 vizualizări20 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0