Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 11 Iulie 2020 - 1100 vizitatori azi
Zeci de produse ilegale confiscate de jandarmii bistriteni in numai 3 ore.

Actiunile jandarmilor privind protejarea populatiei de comerciantii care nu respecta legea continua - 20 de telefoane mobile, cuptoare cu microunde si alte produse confiscate la cea mai recenta actiune. 20 de telefoane si produse electrocasnice confiscate in numai 3 ore de la inceperea celei mai recente actiuni desfasurate de cadre ale Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale alaturi de jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud.

        Actiunea a avut loc marti, 24 martie a.c., pe linia respectarii drepturilor consumatorilor si a obligatiilor legale ale comerciantilor in Piata Independentei Nord din municipiul Bistrita. In doar trei ore, au fost depistate mai multe persoane care expuneau spre vanzare diverse produse fara a detine si actele de provenienta.

          Cele 20 de telefoane mobile, doua cuptoare cu microunde, un aparat DVD si cele sase ustensile de bucatarie supuse comercializarii, in valoare totala de 750 de lei, au fost confiscate de jandarmi conform prevederilor legale in vigoare.

        Astfel, in conformitate cu prevederile legii nr. 12 din 1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, art. 1, lit.e,  au fost sanctionate  cu avertisment scris patru persoane: Maria Z. de 41 de ani, Oskar K. de 40 de ani si Adam L. de 45 de ani, toti din Bistrita si Albert L. de 31 de ani, din Dumitrita.

         Jandarmeria multumeste cetatenilor pentru sprijinul constant acordat in indeplinirea atributiilor specifice si recomanda tuturor cetatenilor care sunt martorii savarsirii unor actiuni suspecte a fi ilegale, sa anunte de urgenta la numarul unic 112, pentru informatii sau detalii despre eveniment.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii2079 vizualizări25 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0