Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 27 Iulie 2021 - 14587
19 biciclete in valoare totala de 3.800 de lei - confiscate de jandarmii bistriteni.

Actiunile jandarmilor privind protejarea populatiei de comerciantii care nu respecta legea dau in continuare rezultate - 19 biciclete, un cuptor electric cu plita si o combina muzicala au fost confiscate.19 biciclete,  un cuptor electric cu plita si o combina muzicala cu doua boxe, au fost confiscate pe timpul celor mai recente actiuni punctuale desfasurate de cadre ale Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale, pe linia respectarii drepturilor consumatorilor si a obligatiilor legale ale comerciantilor, in pietele din orasul Beclean, respectiv din orasul Nasaud.

        Au fost depistate mai multe persoane care expuneau spre vanzare aceste produse fara a detine acte de provenienta.

          Produsele supuse comercializarii, in valoare totala de 4.400 de lei, au fost confiscate de jandarmi conform prevederilor legale in vigoare.

        Astfel, in conformitate cu prevederile legii nr. 12 din 1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, art. 1, lit. a si e,  au fost sanctionati  cu avertisment scris: Josef S. de 49 de ani din Singeorgiu de Mures, Janos C. de 44 de ani din Singeorgiu de Padure si Sebastian L. de 32 de ani din Gherla.

         Jandarmeria multumeste cetatenilor pentru sprijinul constant acordat in indeplinirea atributiilor specifice si recomanda tuturor cetatenilor care sunt martorii savarsirii unor actiuni suspecte a fi ilegale, sa anunte de urgenta la numarul unic 112, pentru informatii sau detalii despre eveniment.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii2639 vizualizări29 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0