Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 15 Iulie 2020 - 13168 vizitatori azi
VIZITA ELEVILOR COLEGIULUI MILITAR LICEAL "STEFAN CEL MARE"CAMPULUNG-MOLDOVENESC IN GARNIZOANA BISTRITA.

In data de 06.04.2015, 76 elevi, baieti si fete ai Colegiului Militar Liceal "Stefan cel Mare" din Campulung - Moldovenesc, in cadrul programului "Armata - O Scoala Altfel" au efectuat o vizita de orientare scolara in garnizoana Bistrita. Acestia au fost insotiti de catre maior Sandu Dan Mihai, seful esalonului si plt. maj. Munteanu Laurentiu, administrator, fiind primiti de loctiitorul comandantului Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore BALAN", colonel Ioan Marian CRISTUREAN.

            Intre orele 09.30 - 11.30 pe platoul Batalionului 812 Infanterie "Bistrita" elevii au vizitat standurile cu tehnica si echipamentele militare din dotarea unitatii si ulterior  sala de traditii a marii unitati.

            Aceasta activitate a constituit un bun prilej pentru tinerii liceeni de a cunoaste unitatile si garnizoana Bistrita, de a se familiariza cu tehnica si echipamentele din dotare, avand in vedere ca nu peste mult timp unii dintre ei vor pasi pragul institutiilor militare superioare de invatamant, alegerea armei si specialitatii militare constituind un obiectiv important in cariera militara a fiecaruia dintre ei.

 

 

Ofiter cu informarea si relatiile publice la U.M. 01331 Bistrita,

Lt.col. Florin APAFAIAN.

0 comentarii3185 vizualizări06 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0