Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
Detinutii isi mentin un tonus psiho-fizic optim prin fotbal de sala.

Azi, 16 februarie 2011, 13 de persoane private de libertate aflate in custodia Penitenciarului Bistrita si-au demonstrat abilitatile sportive prin sustinerea unor meciuri amicale de fotbal in sala, in compania echipei Juniori II a Liceului cu Program Sportiv din Bistrita.

Meciurile s-au disputat pe terenul de joc apartinand Salii Polivalente, locatie pusa la dispozitie prin bunavointa Directiei Judetene de Tineret si Sport Bistrita-Nasaud.

Activitatea reprezinta una din etapele de pregatire prevazute pentru echipa de fotbal a persoanelor private de libertate, care urmeaza sa participe in 28 februarie 2011 la Campionatul de fotbal in sala - "Cupa Maramures", editia intai, eveniment gazduit de Penitenciarul Baia Mare.

Acest gen de manifestari isi propun sa amplifice reprezentativitatea mesajului recuperativ al pedepsei privative de libertate la nivelul comunitatii, sportul fiind o modalitate propice socializarii, dar si de mentinere a unui tonus psiho-fizic optim.

Pentru informatii suplimentare desemnam ca persoana de contact pe subinspector de penitenciare Laura Opris, purtator de cuvant, telefon 0263-238175; fax 0263- 234 439, e-mail lopris@dgp.ro .

 

 

PURTATOR DE CUVANT

PENITENCIARUL BISTRITA

            Subinspector de penitenciare

                       LAURA OPRIS

 

 

0 comentarii2898 vizualizări16 februarie 2011




rss 2.0
rss 2.0