Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 15 Iulie 2020 - 7850 vizitatori azi
Peste 200 de jandarmi in mijlocul bistritenilor de Paste.

Ca in fiecare an in perioada sarbatorilor pascale, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud va actiona cu efective marite in spatiul public cu ocazia organizarii diferitelor manifestari cultural-artistice si religioase cu scopul de a asigura cetatenilor un climat de ordine si siguranta publica in aria de competenta.

 

          La nivelul judetului Bistrita-Nasaud se vor desfasura slujbe religioase prilejuite de Invierea Domnului, organizate de Biserica Ortodoxa si cea Greco-Catolica. In perioada Sarbatorilor Pascale se va genera un aflux suplimentar de persoane in zonele de agrement, zona montana Rodna si Piatra Fintinele, lacasurile de cult, locuri de desfasurare ale unor manifestari cultural-artistice si sportive, zone de picnic, zonele de desfasurare a unor adunari publice, precum si aglomerari pe caile rutiere sau feroviare ce converg catre acest zone.    

Pentru asigurarea ordinii publice, prevenirea si combaterea faptelor antisociale, asigurarea securitatii obiectivelor, in perioada premergatoare si cu ocazia sarbatorilor pascale 2015, Jandarmeria Bistrita in cooperare cu celelalte institutii specializate care au atributii de ordine si siguranta publica, concomitent cu desfasurarea misiunilor permanente, va executa o serie actiuni de ordine si siguranta publica in zonele de risc identificate.

Actiunile vor fi desfasurate in doua etape: atat premergator, cat si pe timpul sarbatorilor. Pentru asigurarea caracterului unitar si eficient al acestor actiuni, corespunzator fiecarei etape se vor lua masuri privind cunoasterea permanenta a evolutiei situatiei operative, a riscurilor si vulnerabilitatilor la adresa ordinii si sigurantei publice si identificarea din timp a unor eventuale situatii care ar putea determina tulburarea ordinii publice in zona de desfasurarea a adunarilor publice, lacaselor de cult, statiunilor turistice, zone de desfasurare a competitiilor si jocurilor sportive si zone de agrement.

De asemenea, in perioada de referinta va fi asigurata protectia obiectivelor la care se asigura paza cu efective de jandarmi.

 

 

 

           Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii1722 vizualizări09 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0