Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 11 Iulie 2020 - 2196 vizitatori azi
Incendiu la o gospodarie cu o victima, pe raza localitati Zagra.

Marti, 21 aprilie a.c., la ora 00.30, SVSU Zagra a intervenit la un incendiu in localitatea Zagra la o gospodarie aflata intr-o zona greu accesibila. Pentru lichidarea incendiului s-au folosit mijloace de prima interventie. A ars gospodaria in totalitate si saivanul de oi alaturat. Proprietarul gospodariei, un barbat in varsta de 69 de ani, a fost gasit decedat dupa lichidarea incendiului.

Voluntarii sositi la locul evenimentului au reusit sa salveze 44 de oi.

 

 

Accident rutier in localitatea Cristestii Ciceului

 Modulul SMURD din cadrul Garzii de Interventie Beclean, compus dintr-un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor si echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, a fost solicitat prin numarul unic de urgenta 112, marti dimineata, 21 aprilie, la ora 09.03, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs in localitatea Cristestii Ciceului, DN 17.

Un autoturism si o autobasculanta au intrat in coliziune, iar in urma impactului soferul autoturismului, un barbat de 47 de ani, a ramas incarcerat.

Elemente de caroserie au fost indepartate pentru a facilita accesul rapid al echipajelor medicale catre victima. Pe toata durata interventiei, aceasta a fost constienta, insa prezenta multiple traumatisme. Dupa stabilizare, victima a fost transportata la cea mai apropiata unitate spitaliceasca.

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1715 vizualizări21 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0