Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
Barbati sanctionati de jandarmi deoarece au fost prinsi la pescuit in perioada de prohibitie.

Jandarmii Plutonului din orasul Beclean au executat in dupa-amiaza zilei de 18 mai a.c., o actiune specifica pe linie piscicola. Acestia au surprins in zona aflata la confluenta raului Somes cu paraul Meles, doi barbati care pescuiau desi ne aflam in plina perioada de prohibite.        Jandarmii i-au informat despre prevederile legale incalcate, le-au explicat acestora ca in perioada 11 aprilie - 09 iunie a.c. ne aflam in perioada de prohibitie si i-au sanctionat pe Lazar B. de 58 de ani si Ludovic H. de 54 de ani cu cate 600 de lei amenda.

             Jandarmeria Bistrita-Nasaud recomanda doritorilor practicarea acestui sport in conditii de legalitate. In conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 23 din 2008,  privind pescuitul si acvacultura art. 59, lit.f, "pescuitul recreativ-sportiv in habitatele piscicole naturale, prin orice metode si mijloace, al pestilor si al altor vietuitoare acvatice, in perioada de prohibitie...,constituie contraventie si se sanctioneaza cu ameda de la 600 la 1.000 de lei". 

 

 

              Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul . 

0 comentarii2842 vizualizări19 mai 2015




rss 2.0
rss 2.0