Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 24 Februarie 2021 - 20080 vizitatori azi
Campionatul regional de mini-fotbal Cupa de nord-vest.

Miercuri, 20.05.2015, Penitenciarul Bistrita a organizat cea de-a II-a editie a Campionatului regional de mini-fotbal Cupa de nord-vest. Competitia s-a desfasurat la Sala Polivalenta si a reunit persoane private de libertate din penitenciarele Gherla, Satu Mare, Baia Mare si Bistrita.

Partidele s-au disputat in sistem "fiecare cu fiecare", clasamentul final fiind locul 1- Bistrita, locul 2 - Baia Mare, locul 3 - Satu Mare, locul 4 - Gherla.

Organizarea acestei actiuni a urmarit si cultivarea spiritului de competitie constructiva, dar mai ales, perpetuarea si consolidarea colaborarii intre unitatile penitenciare, care au un deziderat comun - interventia recuperativa pentru reintegrarea sociala a persoanelor care au executat o pedeapsa privativa de libertate.

Competitia a avut loc cu sprijinul Directiei Judeteane pentru Sport si Tineret Bistrita-Nasaud si cu implicarea unor sponsori de pe plan local.

 

Subcomisar de penitenciare

Cosmin PARAUAN.

 

0 comentarii2359 vizualizări21 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0