Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 05 Martie 2021 - 17186 vizitatori azi
ZIUA EROILOR LA BATALIONUL 817 ARTILERIE PRUNDU - BARGAULUI.

De Ziua Eroilor Neamului si in garnizoana Prundu - Birgaului, incepand cu ora 12.00. militarii din Batalionul 817 Artilerie "PETRU RARES", au organizat un ceremonial militar si religios de depuneri de coroane si jerbe de flori la Monumentul Eroilor in centrul comunei, sub conducerea comandantului batalionului, colonel George Sas, fiind prezenti la eveniment reprezentanti ai oficialitatilor locale, cat si un numeros public.

De asemenea, la Monumentul Eroilor de pe Virful Gruiu Mare din Muntii Calimani, incepand cu ora 12.00., sub comanda locotenent - colonelului Octavian Cioanca, loctiitorul comandantului batalionului, a avut loc un ceremonial militar-religios oficiat de protopopul Alexandru Vidican impreuna cu un sobor de preoti , in prezenta unui pluton care a dat onorul celor cazuti la datorie pentru independenta si suveranitatea patriei.

 

  OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE  LA U.M. 01331 BISTRITA

  Locotenent-colonel

   Florin APAFAIAN.

0 comentarii2373 vizualizări22 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0