Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 24 Februarie 2021 - 20848 vizitatori azi
ANIVERSARE VETERAN DE RAZBOI - Plt.Adj.Pr.(Rtr) AVRAM VASILE.

Cu ocazia implinirii frumoasei varste de 95 ani, azi, 28 mai a.c., reprezentanti ai Batalionului 812 Infanterie "Bistrita", au fost prezenti la domiciliul domnului plt.adj.pr.(rtr) Avram Vasile, din localitatea Branistea, pentru a-i ura un sincer "LA MULTI ANI  !" si pentru a-si exprima recunostiinta fata de veteranii de razboi care au luptat si au servit patria pe campurile de lupta.

La acest moment de sarbatoare au fost prezenti alaturi de sarbatorit si familia acestuia si reprezentanti ai autoritatilor publice locale, precum si ai I.G.S.U Bistrita - Nasaud.

Activitatea continua seria manifestarilor dedicate "Anului Veteranilor de Razboi", in contextul aniversarii a 70 de ani de la incheierea celui de - al Doilea Razboi Mondial.

Domnului plt.adj.pr.(rtr) Avram Vasile i-a fost acordata o diploma aniversara, din partea comenzii Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", iar cei prezenti au asistat la o lectie de istorie, prin rememorarea momentelor petrecute de veteranul de razboi in timpul celei de-a doua conflagratii mondiale pe frontul est si pe timpul celor 4 ani petrecuti in Rusia ca prizonier de razboi.

 

 

  Text:  Locotenent Andreea Birzu

  Foto:  Caporal Anghelina Cristian

0 comentarii2597 vizualizări29 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0