Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 05 Martie 2021 - 19414 vizitatori azi
Abateri sanctionate de jandarmi pe perioada mini vacantei de Rusalii.

In ultimele zile, jandarmii bistriteni au executat mai multe actiuni specifice de asigurare a ordinii publice pe raza municipiului si a judetului. Principalele abateri constatate in perioada mini-vacantei de Rusalii, au fost legate de sanctionarea cersetoriei, a prostitutiei, respectiv de provocarea si participarea la scandaluri spatiul public, refuzul legitimarii in fata agentului constatator, respectiv adresarea de cuvinte si expresii jignitoare.

        Au fost constatate 17 fapte de natura antisociala, totalul amenzilor aplicate ridicandu-se la 4.100 lei si patru avertismente scrise.

         Sanctiunile au fost aplicate la nivelul municipiului Bistrita, orasului Nasaud,  Beclean, Rebrisoara, respectiv la nivelul statiunii Sangeorz-Bai.

          In data de 01 iunie a.c. a avut loc si deschiderea pentru turisti a Complexului Balnear Baile Figa, zona in care pe perioada verii (01 iunie-31 august), o patrula de Jandarmerie din cadrul Plutonului Beclean, va asigura linistea turistilor care vor alege aceasta zona pentru petrecerea timpului liber.

 

              Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2282 vizualizări02 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0