Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 05 Martie 2021 - 17248 vizitatori azi
Elevi in practica la Jandarmeria bistriteana. Masuri de ordine publica asigurate de jandarmi la Bacalaureat.

In aceasta perioada in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud sunt prezenti elevi ai Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi Falticeni. In perioada 08 iunie - 17 iulie a.c., 10 tineri aflati in anul I de studiu, se  afla la Bistrita unde vor efectua stagiul de practica. Avand in vedere faptul ca se afla in anul I, elevii efectueaza practica in domeniul ordinii si sigurantei publice in cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita (sase elevi), respectiv Detasamentul 3 Nasaud (patru elevi).

Pe toata durata stagiului de practica fiecare elev se afla sub tutela unui cadru ce raspunde direct de pregatirea practica in domeniul ordinii si sigurantei publice.

 

 
 .

          

              In perioada 08 iunie - 10 iulie a.c., se desfasoara examenul de Bacalaureat iar jandarmii bistriteni asigura masurile de ordine publica pe toata perioada examenelor orale si a probelor scrise in 3 centre de examinare, astfel:

              - Colegiul Tehnic "Grigore Moisil" Bistrita;

              - Colegiul National "Petru Rares" Beclean;

              - Liceul Teoretic "Solomon Halita" Singeorz-Bai.

           De asemenea, masurile de ordine publica vor fi asigurate si la centrele de evaluare de la Liceul cu Program Sportiv, Liceul Tehnologic Forestier, respectiv Liceul Teoretic Sanitar din municipiul Bistrita.

            Totodata jandarmii asigura masurile de ordine publica si protectia pe transportului lucrarilor de la centrele zonale de examinare catre cele trei centre de evaluare.

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii2282 vizualizări08 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0