Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 14848 vizitatori azi
Conflict aplanat de jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita.

Sambata 13 iunie a.c., in jurul orei 22.00, jandarmii care se aflau intr-o actiune de patrulare pe Pietonalul din centrul municipiului Bistrita, au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit intre doi barbati. Aflati la una din terasele de pe Pietonal, cei doi au inceput sa aiba discutii contradictorii, deranjand ordinea publica si pe ceilalti cetateni aflati la mese.

         Jandarmii au intervenit pentru calmarea spiritelor si l-au imobilizat pe barbatul care se manifesta violent, dupa care l-au incatusat. In tot acest timp, unii din membrii familiei acestuia au incercat impiedicarea fortelor de ordine in exercitarea atributiilor.

         Dupa incatusare, Alin M. de 38 de ani din Bistrita, a fost condus la Politie. Totodata, acesta a fost sanctionat de jandarmi cu 1.000 de lei amenda, in conformitate cu prevederile legii nr. 61 din 1991, privind  sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, pentru proferarea de injurii si expresii jignitoare la adresa unor persoane aflate in zona si la adresa organelor de ordine.

         De asemenea, pentru impiedicarea  organelor  de a-si indeplini obligatiile de serviciu privind legitimarea si de a lua masurile necesare pentru restabilirea ordinii publice si pentru refuzul de a da relatii pentru stabilirea identitatii sale si de a se legitima cu actul de identitate la cererea patrulei de Jandarmerie, Roxana M. de 20 de ani din Bistrita, a fost sanctionata cu 350 de lei amenda, respectiv cu avertisment scris.        

               Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.  

0 comentarii2093 vizualizări14 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0