Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 628 vizitatori azi
Veteranul de razboi - plt.adj.pr.(rtr) Dumitru Stupinean a implinit 96 ani.

Cu ocazia implinirii frumoasei varste de 96 ani, in data de 12 iunie 2015, reprezentanti ai Batalionului 405 Sprijin Logistic "Nasaud", au fost prezenti la domiciliul domnului plt.adj.pr.(rtr) Dumitru Stupinean, din localitatea Dipsa, pentru a-i ura un sincer "LA MULTI ANI  !" si pentru a-si exprima recunostiinta fata de veteranii de razboi care au luptat si au servit patria pe campurile de lupta.

La acest moment de sarbatoare, au fost prezenti alaturi de sarbatorit  familia acestuia, primarul comunei Galatii Bistritei, preotul din parohia Dipsa si reprezentanti din politia rurala a comunei. Activitatea continua seria manifestarilor dedicate "Anului Veteranilor de Razboi", in contextul aniversarii a 70 de ani de la incheierea celui de - al Doilea Razboi Mondial.

Domnului plt.adj.pr.(rtr) dumitru Stupinean i-a fost acordata o diploma aniversara, din partea comenzii Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", iar cei prezenti au asistat la o lectie de istorie, prin rememorarea momentelor petrecute de veteranul de razboi in timpul celei de-a doua conflagratii mondiale.

0 comentarii2359 vizualizări15 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0