Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 02 Martie 2021 - 18670 vizitatori azi
Furt depistat in flagrant de jandarmii bistriteni!

Jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita aflati intr-o actiune de patrulare au depistat in dupa-amiaza zilei de 24 februarie a.c., pe strada Zorilor, doi tineri ce carau intr-un sac de plastic bucati metalice de diferite dimensiuni.

           Cei doi tineri, Ciprian Sorin V de 22 de ani si C. V. de 15 ani, ambii din Bistrita, au fost legitimati si intrebati de unde au acele produse si ce intentioneaza sa faca cu acestea. Cei doi au motivat ca din lipsa banilor au furat acele obiecte din fier pentru a le duce la un centru specializat in vederea comercializarii.

          Avand in vedere faptul ca se aflau inca in zona casei din care au fost furate obiectele, la fata locului a aparut si proprietarul caruia i-au fost returnate toate lucrurile furate. Pagubitul a mai declarat jandarmilor faptul ca cei doi nu se afla la prima abatere de acest gen, fiind des confruntat cu asemenea situatii.

            Celor in cauza li s-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru infractiunea de furt.

 

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

              Lt.

                    Georgeta CASVAN 

0 comentarii2149 vizualizări25 februarie 2011
rss 2.0
rss 2.0