Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 08 Martie 2021 - 17804 vizitatori azi
Militarii din cadrul Batalionului 811 Infanterie "DEJ", au fost selectionati pentru o noua misiune.

Batalionul de Infanterie Protectia Fortei / Kandahar Air Field, a desfasurat in data de 16 iunie 2015, prima revista de front. La aceasta activitate au participat loctiitorul comandantului Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan", colonel Ioan-Marian Cristurean , care a fost insotit de o comisie de la comandamentul acestei structuri, cat si militarii din cadrul Batalionului 811 Infanterie "DEJ", care au fost selectionati pentru a participa la aceasta misiune.

Scopul general al activitatii a fost verificarea tinutei si echipamentului de instructie a tuturor militarilor batalionului in vederea inceperii pregatirii pentru misiune in conditii optime.

Loctiitorul comandantului brigazii a folosit acest prilej pentru a transmite militarilor care vor participa la misiune, convingerea ca perioada pregatirii pentru misiune este un prilej foarte bun pentru perfectionarea deprinderilor si realizarea coeziunii necesare indeplinirii misiunilor din Teatrul de Operatii din Afganistan.

             Activitatea s-a incheiat cu defilarea efectivelor batalionului.

 

 

OFITER CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE LA U.M. 01331 BISTRITA

Lt.col.  Florin APAFAIAN.

1 comentariu2359 vizualizări17 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0