Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 09 Martie 2021 - 16022 vizitatori azi
Finala Campionatului de tenis de masa - Asociatia Sportiva a Pompierilor din Romania.

Sala Olimpica de tenis de masa din municipiul Bistrita a fost gazda etapei finale a Cupei A.S.P.R. la tenis de masa, desfasurata in perioada 16 - 17 iunie 2015. Peste 50 de pompieri militari de la inspectoratele judetene pentru situatii de urgenta au concurat, timp de doua zile, atat la formula de simplu, cat si la cea de dublu.

Concurentii au fost impartiti pe categorii de varsta,  dupa cum urmeaza: sub 35 de ani, intre 36 si 45 de ani si peste 45 de ani. La finalul competitiei, cei mai buni au fost recompensati cu diplome si cupe, asigurate prin grija Asociatiei Sportive a Pompierilor din Romania.

La proba de dublu, primul loc a fost ocupat de pompierii salajeni, Labo Alexandru si Farcas Dan, urmati de sucevenii Polocoser Cristian si Gugies Marius, iar podiumul a fost completat de gorjenii Dragan Alin si Teica Radu.

La categoria sub 35 de ani, clasamentul s-a prezentat astfel:  locul I - Labo Alexandru (ISU Salaj), locul II - Raducan Bogdan (ISU Dolj) si locul III Ciurca Sorin (ISU Mures). Categoria 36 - 45 de ani i-a avut castigatori pe Paun Daniel (ISU Bucuresti - Ilfov) - locul I,  Polocoser Cristian (ISU Suceava) - locul II si Teica Radu (ISU Gorj) - locul III. La categoria peste 45 de ani, cei mai buni au fost: Migea Cornel (ISU Sibiu) - Locul I, Moldovan Ovidiu (ISU Maramures) - Locul II si Olteanu Mihai (ISU Brasov) - Locul III.

Acestia au fost premiati catre subprefectul judetului Bistrita - Nasaud, domnul Ovidiu Frent, comandantul pompierilor din regiunea Aachen, Germania - domnul Bernd Hollands si repezentantii ISU "Bistrita".         

 

 INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA"

0 comentarii2786 vizualizări17 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0