Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 08 Martie 2021 - 18748 vizitatori azi
Barbat de 75 de ani cu multiple lovituri aflat la o stana - transportat de un jandarm aflat in concediu, 14 km pana la echipajul SMURD!

In dimineata acestei zile, in jurul orei 11.00, plt. adj. sef Rus Ioan din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud - Grupa de Supraveghere si Interventie Nasaud, se afla la intr-o drumetie cu familia, acesta fiind in concediu de odihna.

In momentul in care a ajuns pe muntele Cisa - din masivul Rodnei, la una din stanile din zona, a intalnit un barbat care fusese lovit de un taur. Din cauza multiplelor leziuni suferite, barbatul abia mai putea vorbi fiindu-i afectate atat piciorul stang, coastele de pe partea stanga, cat si fata, gura si ochiul stang. Totusi, acesta era constient, dar nu putea sa se deplaseze fara ajutor.

Imediat ce l-a vazut, jandarmul nu a mai stat pe ganduri si l-a urcat pe barbat in  masina personala si pe drum, cand a avut semnal la telefonul mobil, a sunat la 112, pentru a cere sprijin de specialitate.

Plt. adj. sef Rus Ioan l-a transportat pe barbatul respectiv pana in localitatea Rodna unde l-a predat in conditii de siguranta echpajului SMURD, pentru interventie de specialitate.

Barbatul care suferise loviturile, lucreaza ca ingrijitor de animale la stana din muntele Cisa. Acesta este din Cormaia si are 75 de ani.

 

 

 

              Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul  

 

0 comentarii2212 vizualizări21 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0