Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 02 Martie 2021 - 18814 vizitatori azi
PRIVESTE-MA CA PE UN OM, CITESTE-MA CA PE O CARTE !

 Penitenciarul Bistrita organizeaza in data de 26 iunie 2015, la Biblioteca Judeteana, incepand cu ora 11,00, proiectul "Biblioteca vie", activitate inedita unde cartile sunt oamenii cu care cititorii inter-relationeaza. Manifestarea este organizata la initiativa Administratiei Nationale a Penitenciarelor si cu sprijinul Bibliotecii Judetene din municipiu si se desfasoara la nivel national de catre toate unitatile penitenciare, la aceeasi data.

 Scopul aceste manifestari vizeaza combaterea stereotipurilor si prejudecatilor despre mediul de detentie, personalul de penitenciar si persoanele internate, stimularea comunicarii si diminuarea distantei sociale dintre sistemul penitenciar si comunitate, prin implicarea personalului si a persoanelor internate in activitati legate de viata sociala a comunitatii, in spatii neconventionale, precum si dezvoltarea capacitatii de auto-dezvaluire, in scopul facilitarii inter-relationarii dintre publicul larg si reprezentantii sistemului penitenciar.

 Biblioteca vie functioneaza ca o biblioteca obisnuita, la care oamenii vin, imprumuta carti si le returneaza, cu precizarea ca aceste CARTI, sunt OAMENI cu care cititorii intra in contact.

 Daca vrei sa afli informatii despre mediul penitenciar, despre oamenii care lucreaza acolo sau despre persoanele condamnate, atunci imprumuta o "carte"!

 Vino sa fii cititor in Biblioteca Vie, unde cartile pot vorbi!

 

 

Subcomisar de penitenciare Cosmin PARAUAN

Purtator de cuvant

 Telefon: 0263/238.175

0 comentarii2632 vizualizări24 iunie 2015
rss 2.0
rss 2.0