Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Scandal aplanat de jandarmi intr-o parcare a unui hipermarket din municipiu.

Luni 29 iunie a.c., in jurul orei 15.00, in parcarea unui hipermarket din municipiul Bistrita a izbucnit un scandal care a necesitat interventia jandarmilor Detasamentului 1 Mobil.  Un grup de aproximativ 10 persoane (adulti si copii) care apeleaza in mod repetat la mila publicului a provocat un scandal atunci cand personalul care asigura paza, le-a recomandat sa paraseasca zona. Imediat ce li s-a cerut acest lucru, cei vizati au provocat un scandal, iar jandarmii au fost solicitati sa calmeze spiritele si sa aplaneze conflictul dintre persoanele care practicau cersetoria si personalul de paza al magazinului.

         Ajunsi la fata locului jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului si au aplicat 10 sanctiuni in valoare totala de 3.450 lei, pentru provocare si participare  la scandal, injurii, tulburarea linistii publice prin strigate sau larma si apelarea in mod repetat la mila publicului, conform prevederilor legii nr. 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

               Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

0 comentarii2583 vizualizări30 iunie 2015




rss 2.0
rss 2.0