Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 19 Ianuarie 2020 - 3978 vizitatori azi
Bistrita-Nasaud se afla sub cod portocaliu - vreme caniculara, cu maxime de pana la 39 grade Celsius.

In urma sedintei extraordinare a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta din data de 06.07.2015, au fost stabilite masurile si actiunile specifice combaterii efectelor cauzate de cresterile de temperatura, prin diseminarea catre populatie, operatorii economici si administratia locala a masurilor de prevenire a efectelor periculoase pentru sanatatea populatiei in perioadele caniculare.

Recomandam evitarea deplasarilor intre orele 10.00 - 18.00, consumul de fructe si legume proaspete si a unei cantitati de minim 2 l de apa.

Judetul Bistrita - Nasaud se afla sub avertizare de cod portocaliu - vreme caniculara, cu maxime de pana la 39 grade Celsius, disconfortul termic fiind accentuat. Astfel, in intervalul 06-10.07.2014, Primaria municipiului Bistrita a pregatit patru puncte anti-canicula (in zonele Big, Lama, Gara, Decebal), iar Directia de Sanatate Publica Bistrita - Nasaud a organizat alte sapte puncte anti-canicula in municipiul Bistrita (farmaciile Sensiblu de langa Spitalul Judetean de Urgenta, respectiv Winmarkt, farmacia de la Kaufland-ul situat pe bulevardul Independentei si sediul DSP situat pe strada Zimbrului), Nasaud (Policlinica), Beclean (Policlinica) si Sangeorz - Bai (Centrul de Permanenta).

 

Persoana de contact: purtator de cuvant - plt. maj. Marius RUS 0758226177       

0 comentarii1806 vizualizări08 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0