Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 14056 vizitatori azi
Asistenta medicala - barbat 37 ani - Valea Blaznei.

Sambata, 11 iulie a.c., la ora 18.48, prin numarul unic de urgenta 112 a fost anuntat faptul ca, intr-o padure de pe raza localitatii Valea Blaznei, un barbat in varsta de 37 de ani a suferit un traumatism la nivelul unui membru inferior.  Imediat, la locul solicitarii, a fost alocat echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Garzii de Interventie Sangeorz Bai.  In sprijin a fost trimis echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita. Odata ajunse la locul solicitarii, echipajele de interventie au gasit victima in stop cardio respirator. Au fost aplicate manevrele de resuscitare, pret de aproximativ 90 de minute, dar din pacate, victima a fost declarata decedata.

 

 

Incendiu la o lemnarie in localitatea Bistrita - Bargaului.

Duminica, 12 iulie a.c., la ora 17.42, Garda de interventie Prundu Bargaului a fost alertata cu privire la izbucnirea unui incendiu la o lemnarie situata in curtea Scolii Generale nr. 2 din loc. Bistrita - Bargaului.

Doua echipaje de stingere si un echipaj de prim ajutor SMURD s-au deplasat la locul solicitarii si au actionat pentru lichidarea incendiului si protejarea cladirilor invecinate. A ars magazia de lemne, aflata in apropierea cladirii scolii, in proportie de 85 %.

Interventia a durat cca. o ora, iar dupa finalizarea actiunilor de stingere a fost stabilit faptul ca evenimentul a fost izbucnit, cel mai probabil, in urma fumatului in locuri nepermise sau neprotejate corespunzator.

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

0 comentarii2394 vizualizări13 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0