Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 28 Februarie 2021 - 24030 vizitatori azi
Tanar bistritean - sef al promotiei subofiterilor - arma pompieri si protectie civila.

Vineri, 17 iulie a.c., la Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" Boldesti a avut loc ceremonialul acordarii primului grad militar absolventilor promotiei 2015, calificarile subofiteri de pompieri si protectie civila, respectiv maistri militari auto.

Recrutat de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud, bistriteanul Paul Emilian Bidian este seful promotiei subofiterilor de pompieri si protectie civila, absolvent cu media 9,47, iar Ionut Aurel Mitroi, seful promotiei maistrilor militari auto, absolvent cu media 9,35.

Pe parcursul celor 29 de ani de existenta, scoala a format peste 2.900 subofiteri si maistri militari si a asigurat pregatirea continua a peste 4.300 de cadre din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si a altor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Procesul de pregatire este proiectat conform standardelor ocupationale care descriu competentele si performantele individuale, specifice situatiilor de urgenta, atat in plan national, cat si international.

 

 

INFORMARE SI RELATII PUBLICE ISU "BISTRITA"

0 comentarii2380 vizualizări20 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0