Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 18 Aprilie 2021 - 14587
Ceremonia de plecare in misiune a militarilor Batalionul 811 "Dragonii Transilvani".

Ceremonia de plecare in misiune a militarilor Batalionul 811 Infanterie Protectia Fortei "Dragonii Transilvani" a avut loc astazi 30 iulie incepand cu ora 09.30 in piata Bobilna din centrul municipiului Dej. Dupa acordarea onorului Ministrului Apararii Nationale, domnul Mircea Dusa, s-a intonat vocal imnul national de catre toti militarii participanti la activitate. In continuare s-a dat citire Ordinului de misiune, s-a desfasurat apelul solemn, a fost oficiat serviciul religios si au fost rostite alocutiuni de catre comandantul batalionului, locotenent colonel Adrian-Nicolae Costaru, reprezentanti ai administratiei publice locale si  de catre domnul Mircea Dusa.

Comandantul batalionul a transmis la finalul discursului sau multumiri familiilor militarilor, pentru intreg sprijinul acordat, exprimandu-si in acelasi timp convingerea ca si pe timpul misiunii va fi la fel. Locotenent colonelul Adrian-Nicolae Costaru a subliniat ca va face tot ce-i sta in putinta pentru ca peste mai bine de sase luni sa raportam cu totii "Misiune Indeplinita."

Ceremonia s-a incheiat cu defilarea batalionului urmata de declaratii de presa ale reprezentantilor Ministerului Apararii Nationale.

Militarii dejeni vor fi dislocati in Teatrul de Operatii Afganistan incepand cu 12 august a.c., in Baza Aeriana Kandahar unde vor executa pentru o perioada de aproximativ 6 luni misiuni specifice.

Uram pe aceasta cale "DRAGONILOR TRANSILVANI" mult success in misiunea pe care o au de indeplinit si ii asteptam pe toti sanatosi acasa!

 

OFITER CU INFORMAREA SI RELATIILE PUBLICE LA U.M. 01331 BISTRITA

Lt.col. Florin APAFAIAN.

0 comentarii3213 vizualizări30 iulie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0