Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 19 Ianuarie 2020 - 3732 vizitatori azi
Barbat bolnav psihic, ratacit in padure - cautat de jandarmii montani Rodna !

In aceasta noapte, in jurul orei 22.55, jandarmii montani din Rodna au pornit in cautarea unui barbat care s-a ratacit intr-o zona impadurita din Vf. Persa. Acesta se afla la o stana din zona mentionata si s-a ratacit la intoarcerea spre casa. Ba mai mult, luase multe medicamente, dupa care a sunat la 112 pentru sprijinul SMURD, deoarece i se facuse rau.

Avand in vedere zona greu accesibila, echipajul medical SMURD de la Singeorz-Bai, a apelat la sprijinul jandarmilor montani Rodna pentru a porni in cautarea tanarului.

Imediat, jandarmii montani impreuna cu personalul medical au pornit in cautarea acestuia. Intunericul si zona greu accesibila au facut ca actiunea de cautare sa dureze aproximativ o ora. In jurul orei 24.00, acesta a fost gasit intr-o zona impadurita. Era speriat si confuz iar personalul medical i-a acordat ingrijiri de specialitate.

 S. A., se afla la o stana din Muntii Bargaului si Suhard, aproape de limita cu judetul Suceava, in zona Vf. Persa, aproape de Vf. Suvarosu. Acesta este din Nepos si are 24 de ani.

 

              Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul . 

0 comentarii1463 vizualizări02 august 2015
rss 2.0
rss 2.0