Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 14422 vizitatori azi
CEREMONIE PRIMIRE DETASAMENT A.I.A.T.

In data de 18 august a.c. Brigada 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" va organiza ceremonia prilejuita de primirea Detasamentului Army Institutional Advisory Team, (A.I.A.T.) in urma misiunii executate in Teatrul de Operatii din Afganistan. La eveniment vor participa reprezentanti ai esaloanelor superioare, oficialitati publice locale, reprezentanti ai sistemului national de aparare, ordine publica si siguranta nationala din municipiul Bistrita, comandantii unitatilor si reprezentantii militarilor din garnizoanele de dislocare la pace, familiile militarilor, invitati.

Activitatea va debuta la ora 11.00. pe platoul Batalionului 812 Infanterie "BISTRITA", cu acordarea onorului militar persoanei oficiale, se va oficia serviciul religios de catre un sobor de preoti si vor fi rostite alocutiuni.

Ceremonia se va incheia cu defilarea militarilor, in acordurile muzicii militare a garnizoanei Bistrita.

Jurnalistii interesati sa participe la eveniment sunt asteptati in data de 18 august a.c. orele 10.45.la sediul unitatii situat pe strada Avram Iancu nr.1.

Punct de contact: Lt.col. Florin APAFAIAN, Tf. 0740/894855.

 

 

  OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE  LA U.M. 01331 BISTRITA

  Locotenent-colonel

              Florin APAFAIAN.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2380 vizualizări17 august 2015
rss 2.0
rss 2.0