Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 04 Martie 2021 - 19326 vizitatori azi
Marele Targ al Bistritei asigurat de jandarmi.

La acest sfarsit de saptamana, in perioada 21-23 august a.c., este organizat Targul Mare al Bistritei, manifestare anuala dedicata tuturor cetatenilor.  Avand in vedere faptul ca fiecare activitate presupune adunarea unui public numeros, jandarmii se vor afla in mijlocul cetatenilor, pe parcursul celor trei zile de sarbatoare dedicate implinirii celor 751 de ani de atestare documentara a orasului Bistrita.

             Fie ca este vorba de Pietonalul Liviu Rebreanu, Piata Centrala a orasului, Padurea Schullerwald sau piatetele orasului, jandarmii vor asigura masurile de ordine publica si linistea publica pe toata perioada manifestarilor dedicate publicului larg.

               De asemenea in aceeasi perioada, jandarmii vor asigura masurile de ordine publica si la Sangeorz Bai, unde vor fi organizate zilele orasului.

             In aceste zile, pentru orice problema pe care cetatenii o intampina pot apela cu incredere la ajutorul oferit de jandarmi in orice imprejurare care le poate pune in pericol integritatea fizica si nu numai, sunand la 112.

 

              Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2597 vizualizări19 august 2015
rss 2.0
rss 2.0