Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 5964 vizitatori azi
ANIVERSARE VETERAN DE RAZBOI Domnul Plt.Adj.Pr.(Rtr) VERES VASILE.

Cu ocazia implinirii frumoasei varste de 97 ani, in data de 20 august a.c., loctiitorul comandantului Batalionului 812 Infanterie "Bistrita", reprezentanti ai batalionului  au fost prezenti la domiciliul domnului plt.adj.pr.(rtr) Veres Vasile, din localitatea Orosfaia, comuna Milas, pentru a-i ura un sincer "LA MULTI ANI  !" si pentru a-si exprima recunostiinta fata de veteranii de razboi care au luptat si au servit patria pe campurile de lupta. Activitatea, organizata in parteneriat cu Banca Bancpost, continua seria manifestarilor dedicate "Anului Veteranilor de Razboi", in contextul aniversarii a 70 de ani de la incheierea celui de - al Doilea Razboi Mondial.

La acest moment de sarbatoare au fost prezenti alaturi de plt.adj.pr.(rtr) Veres Vasile si reprezentanti ai autoritatilor publice locale, domnul Archiudean Ioan, viceprimarul comunei Milas, domnul Abrudan Ioan, secretar in cadrul aceleasi primarii, precum si membrii ai familiei acestuia.

Domnului plt.adj.pr.(rtr) Veres Vasile i-a fost acordata o diploma aniversara, din partea comenzii Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", iar cei prezenti au asistat la o lectie de istorie, prin rememorarea momentelor petrecute de veteranul de razboi in timpul celei de-a doua conflagratii mondiale pe frontul est.

                                       

  Text:  Locotenent Andreea Birzu

  Foto:  Plt.Simionca Calin

0 comentarii2429 vizualizări21 august 2015
rss 2.0
rss 2.0