Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 24 Februarie 2021 - 19688 vizitatori azi
Sanctiuni aplicate de jandarmi la Marele Targ al Bistritei.

In perioada 21-23 august a.c., a fost organizat Targul Mare al Bistritei, jandarmii s-au aflat in mijlocul cetatenilor pentru a asigura linistea publica. Cu toate ca activitatile dedicate publicului larg au fost organizate in mai multe locatii, problemele s-au ivit in cartierul Viisoara, in Heidenfield.

            Un conflict mai vechi a dus la provocarea unui scandal care s-a amplificat cu loviri si violente intre mai multi barbati. 

            Astfel, doi frati L. S. de 20 de ani si L. D.  de 33 de ani, ambii din localitatea Recea Cristur, jud. Cluj, pe fondul unui conflict mai vechi au fost agresati verbal de catre C.C. de  35 de ani, din aceeasi localitate,  iar pana la izbucnirea unui scandal care a culminat cu loviri intre cei trei, nu a mai fost decat un pas. Jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita, au intervenit imediat pentru aplanarea conflictului, iar pe numele celor doi frati au fost intocmite actele de constatare si sesizare pentru infractiunea de loviri si alte violente, acte care vor fi inaintate I.P.J. B.-N. pentru continuarea cercetarilor.

           Totodata, pentru provocare si participare la scandal, C.C. de 35 de ani a fost sanctionat de jandarmi cu 400 de lei amenda.

              De asemenea, pe parcursul celor trei zile de distractie, tot in zona Heidenfield jandarmii au constatat si aplicat inca trei sanctiuni in valoare de 400 de lei, pentru provocare si participare la scandal, respectiv adresarea de injurii si cuvinte jignitoare.

0 comentarii2219 vizualizări24 august 2015
rss 2.0
rss 2.0