Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 06 Martie 2021 - 5138 vizitatori azi
Incendiu de amploare in Feldru.

Luni dimineata, 24 august a.c., la ora 00.49, un apel pe numarul unic de urgenta a informat dispeceratul integrat I.S.U. - SAJ despre izbucnirea unui incendiu la sala de nunti din localitatea Feldru, imobil cu regim de inaltime P + mansarda. Primele echipaje sosite la locul incendiului au constatat ca incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafata intinsa. Astfel, au fost alocate progresiv patru echipaje de stingere din cadrul ISU "Bistrita", trei de la Sectia de Pompieri Nasaud si unul de la Garda de Interventie Singeorz - Bai, un echipaj de prim ajutor SMURD si pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U. Feldru si Ilva Mica, cu cate o autospeciala de interventie.

Din fericire, nu s-au inregistrat victime, desi informatiile preliminare aratau ca incendiul ar fi izbucnit intr-o zona in care se aflau camere destinate personalului. Interventia a fost ingreunata de existenta in zona focarelor a sase butelii ce puteau exploda in orice moment, dintre care cinci au fost scoase din interior de catre pompierii militari. In ceea ce priveste sursele de apa, acestea erau insuficiente in apropierea incendiului, autospecialele de interventie fiind alimentate de la alte surse din Feldru sau chiar din localitatea invecinata, Nepos.

Dupa finalizarea interventiei, in jurul orei 07.00, in urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la motorul din camera frigorifica. Suprafata totala afectata de incendiu a fost de aproximativ 1400 mp, sala destinata organizarii nuntilor si un alt imobil alipit acesteia.

 

 Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

0 comentarii2324 vizualizări24 august 2015
rss 2.0
rss 2.0