Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 5108 vizitatori azi
Accident rutier cu sase victime.

Joi dimineata, 10 septembrie a.c., la ora 03.03, prin numarul unic de urgenta 112 a fost anuntat un accident rutier, produs pe strada Granicerilor, in fata Spitalului Orasenesc din orasul Nasaud. In accident au fost implicate doua autoturisme care au intrat in coliziune frontala, rezultand sase victime, patru din prima masina, respectiv doua din cealalta. O ambulanta S.A.J., care se deplasa spre alt caz medical, a gasit un tanar in coma profunda, cu traumatism cranio-cerebral si facial grav, proiectat prin parbrizul autoturismului care se deplasa in directia Nasaud - Ilva Mica. Alti doi tineri, conducatorii auto ai masinilor implicate in accident au ramas incarcerati, iar celelalte trei victime au fost gasite in afara autoturismelor, constiente, cu multiple leziuni si traumatisme.

Au fost alocate progresiv doua echipaje de descarcerare, echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, un echipaj de prim ajutor SMURD si  trei ambulante apartinand SAJ Bistrita - Nasaud. Salvatorii au indepartat portierele, stalpii de sustinere si bordurile autoturismelor implicate in accident si au extras victimele in vederea predarii echipajelor medicale. Toate cele sase victime au fost transportate la UPU din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, dintre care doua au necesitat manevre de terapie intensiva avansata, avand leziuni care le puneau viata in pericol.

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

0 comentarii2541 vizualizări10 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0