Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 30 Septembrie 2020 - 1812 vizitatori azi
CULES ILEGAL DE FRUCTE OPRIT DE JANDARMII BISTRITENI.

Odata cu venirea toamnei si inceperea sezonului de recoltare a produselor agricole de sezon, furtul acestora poate deveni un fenomen des intalnit. Astfel, Inspectoratul de jandarmi judetean Bistrita - Nasaud, desfasoara in aceasta perioada activitati specifice de patrulare pentru prevenirea si combaterea fenomenul de furt al recoltelor.

In ziua de 17 septembrie a.c. jandarmii bistriteni au organizat o patrula auto in mediul rural, in vederea prevenirii si sustragerii de produse agricole in zona localitatilor Teaca - Pintic - Sieu.

            In intervalul orar 17.00 - 19.00, patrula de jandarmi a surprins 3 persoane, (Maria R. - 29 ani, Corina C. - 39 ani si Olimpia L. - 43 ani) ce se aflau la cules ilegal de nuci dintr-o livada proprietate personala a lui Ioan L. din localitatea Pintic.

            Conform celor constatate la fata locului de catre jandarmi, cantitatea de nuci care urma sa fie sustrasa, 3 saci, se ridica la aproximativ 45 de kg. Nucile au fost confiscate iar pentru cei trei faptasi au fost intocmite acte de sesizare pentru infractiunea de furt.

 

              Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul 

0 comentarii2688 vizualizări18 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0