Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
ANIVERSARE VETERAN DE RAZBOI Domnul Plt.adj.pr.(rtr.) BULGER VAZUL.

Cu ocazia implinirii frumoasei varste de 97 de ani, in data de 10 septembrie a.c. reprezentanti ai Batalionului 812 Infanterie "BISTRITA", au fost prezenti la domiciliul domnului plt.adj.pr.(rtr.) BULGER VAZUL, din localitatea Figa, judetul Bistrita - Nasaud, pentru a-i ura un sincer "LA MULTI ANI !" si pentru a-si exprima recunostinta fata de veteranii de razboi care au luptat si au servit patria pe campurile de lupta.

            La acest moment de sarbatoare au fost prezenti alaturi de sarbatorit, familia acestuia si reprezentanti ai autoritatilor publice locale in persoana domnului Nicolae MOLDOVAN primarul orasului Beclean si a preotului paroh Motogna Calin Vasile din localitatea Figa.

            Activitatea continua seria manifestarilor dedicate "Anului Veteranilor de Razboi", in contextul aniversarii a 70 de ani de la incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial.

            Domnului plt.adj.pr.(rtr.) BULGER VAZUL i-a fost acordata o diploma aniversara, din partea comenzii Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore BALAN", iar cei prezenti au asistat la o lectie de istorie, prin rememorarea momentelor petrecute de veteranul de razboi care a fost ranit de doua ori in timpul celei de-a doua conflagratii mondiale.

            Veteranii de razboi reprezinta imaginea vie a traditiilor de lupta ale Armatei Romaniei, exemplu de camaraderie si spirit de sacrificiu.

 


0 comentarii2919 vizualizări10 octombrie 2015




rss 2.0
rss 2.0