Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Ziua Armatei Romaniei - SIMPOZION LA HOTEL METROPOLIS BISTRITA.

In intampinarea Zilei de 25 Octombrie, Ziua Armatei Romaniei, Brigada 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN"  a organizat in data de 22.10.2015 in incinta Hotelului "METROPOLIS"din Bistrita un simpozion dedicat acestei sarbatori. Activitatea s-a desfasurat in prezenta presedintelui Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, domnul Emil Radu Moldovan, a subprefectului judetului Bistrita-Nasaud, domnul Ovidiu Frent, a primarului municipiului Bistrita, domnul Ovidiu Teodor Cretu, a chestorului Marius Linul, seful Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud si a comandantului Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", colonel Iulian BERDILA, alaturi de generalul de brigada (rtr.) Ioan Birisiu, conducatori ai institutiilor de aparare, ordine publica si siguranta nationala din Bistrita, invitati.

Simpozionul a debutat cu alocutiuni referitoare la insemnatatea Zilei de 25 Octombrie, a fost vizionat un film documentar al marii unitati, ulterior activitatea continuand cu un spectacol de exceptie oferit de muzica militara a garnizoanei sub bagheta dirijorului plt.maj. Bogdan Bejinariu care a fost secondat de catre corul barbatesc format din militari ai Batalionului 812 Infanterie "Bistrita" , militarii intonand cantece ostasesti si patriotice care au incantat asistenta.

Un aport deosebit l-au adus in cadrul acestui spectacol si domnul plutonier major Marcel Avram si doamna Simona Pop, care au interpretat melodii de muzica populara si doamna locotenent Ionela Motantan, care a sustinut un moment poetic.

A fost o activitate care a "intrat" in inimile si sufletele celor prezenti prin prestatia deosebita a interpretilor, prin calitatea programului artistic oferit si nu in ultimul rand prin continutul mesajelor transmise publicului spectator.

De asemenea a fost o organizare de exceptie si multumim pe aceasta cale tuturor celor care si-au adus aportul  pentru ca acest eveniment sa constituie un real success.

 

               OFITER CU RELATIILE PUBLICE LA UNITATEA MILITARA 01331 BISTRITA

               LOCOTENENT - COLONEL  Florin APAFAIAN

0 comentarii4256 vizualizări24 octombrie 2015




rss 2.0
rss 2.0