Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 23 Aprilie 2021 - 14587
Incendiu in localitatea Bistrita - Birgaului.

Marti, 3 noiembrie a.c., la ora 00.31, dispeceratul comun I.S.U. - S.A.J. a fost informat despre faptul ca pe raza localitatii Bistrita - Birgaului a izbucnit un incendiu care a cuprins acoperisul unei case de locuit si ale anexelor gospodaresti aferente. Trei echipaje din cadrul Garzii de Interventie Prundu Bargaului, cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor SMURD, sprijiniti de voluntarii din zona,  au fost trimise de urgenta in zona indicata. Incendiul a fost anuntat in momentul in care acesta se manifesta generalizat in partea superioara a imobilelor.

Din fericire, nu au fost inregistrate victime omenesti.

Autospecialele de interventie au fost alimentate cu ajutorul motopompelor din raul Bistrita.

Incendiul a fost localizat in scurt timp dupa sosirea pompierilor la locul solicitarii. Au fost cuprinse de incendiu acoperisurile a patru imobile (o casa de locuit si trei anexe gospodaresti), pe o suprafata de cca. 250 mp. Interventia a fost finalizata la ora 04.00. Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de efectul termic la un cos de fum amplasat ori neprotejat termic fata de materiale combustibile.

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

0 comentarii2254 vizualizări03 noiembrie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0