Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 28 Februarie 2021 - 24122 vizitatori azi
Controale ale Jandarmeriei pe linie silvica si pe Valea Somesului.

In cursul zilei de miercuri, 04 noiembrie a.c., jandarmii au organizat si executat o actiune independenta specifica privind prevenirea taierilor si transportului ilegal de material lemnos, in conformitate cu prevederile legii 171 din 2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice. Actiunea s-a desfasurat de aceasta data pe Valea Somesului, pe raza localitatilor Rebrisoara, Maieru, Feldru, Sangeorz-Bai, Rodna, Sant si Valea Mare. Jandarmii bistriteni au depistat mai multe persoane care au fost surprinse in timp ce transportau material lemnos cu 6 atelaje hipo, respectiv cu remorca unui tractor, fara a respecta prevederile legale in vigoare.

           Astfel au fost aplicate 7 sanctiuni, din care o amenda in valoare de 800 de lei si sase avertismente scrise, pentru incalcarea prevederilor Legii 171 din 2010 actualizata, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, art. 17, alin. 1, lit. b.

          La actiune au participat jandarmi din cadrul Detasamentului 3 Jandarmi Nasaud, jandarmi montani din Rodna, din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita si Compartimentul Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale.

            Astfel de actiuni privind depistarea delictelor silvice, vor continua pe toata perioada sezonului rece pentru a descuraja faptele de natura contraventionala si penala in domeniu.

 

              Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul .

0 comentarii2030 vizualizări05 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0