Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 3034 vizitatori azi
VERNISAJ EXPOZITIE "Eroul Necunoscut".

Astazi 05 noiembrie, incepand cu ora 14.00., la Cercul Militar Bistrita a avut loc vernisajul Expozitiei cu tema "Eroul Necunoscut - simbol al eroismului National", eveniment organizat de Muzeul National "Regele Ferdinand I", in colaborare cu Brigada 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" si Asociatia Nationala Cultul Eroilor "Regina Maria" Filiala Bistrita - Nasaud.

La eveniment au participat seful de stat major al Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", colonel Ioan Vasies, domnul Alexandru Pugna, vicepresedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, alaturi de doamna de muzeograf Valeria Balescu si un numeros public.

Dupa cuvantul de deschidere a sefului de stat major, doamna muzeograf Valeria Balescu a oferit asistentei detalii amanuntite despre anumite aspecte istorice cat si despre fotoexpozitia itineranta in sine.

Istoria unui popor nu se scrie, se invata. Poporul roman a avut o istorie zbuciumata, iar incercarile la care am fost supusi nu au fost tocmai usoare, insa prin eforturile inaintasilor nostri, iata ca in acest moment traim cu totii intr-o tara libera, independenta si democratica.

De aceea, trebuie sa-i respectam pe cei care au luptat pentru reintregirea neamului si apararea gliei stramosesti, sa ne plecam fruntea in fata lor si sa aducem un pios omagiu eroilor neamului.

Expozitia este deschisa pentru publicul din municipiul Bistrita intre orele 09.00 - 19.00.,in perioada 05-20 noiembrie 2015.

 

 

    OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE  LA U.M. 01331 BISTRITA

              Lt.col. Florin APAFAIAN

0 comentarii2156 vizualizări05 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0