Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 22 Septembrie 2020 - 23342 vizitatori azi
Sanctiuni la partida dintre Unirea Urziceni si Universitatea Cluj!

 Sambata, 12 martie 2011, la Bistrita de la ora 14.00,  pe stadionul municipal s-a disputat partida de fotbal dintre echipele Unirea Urziceni si Universitatea Cluj. Avand in vedere faptul ca unii suporteri nu au respectat prevederile legii nr. 4 din 2008, privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si jocurilor sportive, acestia au fost sanctionati de jandarmi. Astfel, au fost sanctionati patru suporteri cu cate 500 de lei fiecare iar ca sanctiune complementara le-a fost interzis accesul la astfel de compettii sportive pentru un an.

           Cei sanctionati sunt Alexandru S. de 29 de ani, Luca M. de 20 de ani, Rares H. de 23 de ani, toti din Cluj  si Ionut B. de 19 ani din Livezile, deoarece nu au respectat prevederile art. 20 litera i, fapte sanctionate de art. 22 litera d, conform actului normativ amintit.

 

                Campionatul MAI la tenis de masa la Bistrita

                Incepand de astazi, 14, pana in 20 martie 2011, la Bistrita se va desfasura Campionatul Ministerului Administratiei si Internelor la Tenis de Masa. Manifestarile vor debuta in aceasta seara de la ora 18.00 cand va avea loc sedinta tehnica.

                Din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud vor participa alaturi de celelalte cadre ale ministerului, capitan Gabriel Balaiu plutonier Dorel Nistor si putonier adjutant sef Mircea Targovet.

 

 

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN 

0 comentarii2317 vizualizări14 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0