Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 23 Aprilie 2021 - 14587
Organizatia Natiunilor Unite a acordat o importanta distinctie unui jandarm roman.

Capitan Farcas Silviu, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Brasov, primul jandarm roman care participa la o misiune internationala in Republica Haiti, a primit din partea Organizatiei Natiunilor Unite medalia "In serviciul pacii".

 In cadrul unei ceremonii oficiale ce a avut loc in prezenta doamnei Sandra HONORE, reprezentantul Special al Secretarului General al ONU, a comandantului misiunii, domnul general Ajax Porto PINHEIRO si a altor membri ai conducerii Misiunii Organizatiei Natiunilor Unite de Stabilizare din Haiti, ofiterul jandarm Farcas Silviu, a fost distins cu "Medal Parade", o importanta distinctie conferita celor mai merituosi militari participanti la misiunea din Republica Haiti.

 In cadrul acestei misiuni (MINUSTAH), cu durata de un an de zile, ofiterul Jandarmeriei Romane, indeplineste functia de monitor de politie civila al ONU, avand atributii in domeniul instruirii, reformarii si monitorizarii sistemului national de politie din Republica Haiti. De asemenea, ofiterul participa si la misiuni de mentinere si asigurare a ordinii publice.

 

 

Informatii suplimentare:

 Capitanul Farcas Silviu este primul jandarm roman selectionat de catre O.N.U. sa participe la misiunea din Republica Haiti.

 Premergator selectiei organizate de reprezentantii ONU, capitanul Farcas Silviu a absolvit Cursul International de Monitor ONU la Institutul de Studii pentru Ordine Publica din cadrul Academiei de Politie.

Capitanul Farcas Silviu este casatorit, are un copil si este absolvent al Academiei de Politie, promotia 2005.

 

 

Serviciul Informare si Relatii Publice

0 comentarii2786 vizualizări13 noiembrie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0