Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 18 Aprilie 2021 - 14587
ANIVERSARE VETERAN DE RAZBOI COL. (rtr.) Ioan I.MOLDOVAN.

In contextul sarbatoririi "Anului veteranilor de razboi - 2015", cadre militare din comandamentul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", au continuat seria vizitelor la domiciliul veteranilor de razboi. Astfel, cu ocazia implinirii venerabilei varste de 102 ani, astazi 14 noiembrie, seful de stat major al Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", colonel Ioan VASIES, alaturi de generalul de brigada (rtr.) Ioan BIRISIU, presedintele Asociatiei Nationale a Veteranilor de Razboi, filiala judetului Bistrita-Nasaud si cadre militare in rezerva si retragere,  au fost prezenti la domiciliul domnului colonel (rtr.) Ioan I. MOLDOVAN, din municipiul BISTRITA, pentru a-i ura un sincer "LA MULTI ANI  !"  exprimandu-si astfel recunostinta fata de veteranii de razboi care au luptat si au servit patria pe campurile de lupta fiind prezenti membri familiei acestuia, rude si prieteni.

Domnului colonel (rtr.) Ioan I. MOLDOVAN i-a fost transmis mesajul ministrului apararii nationale care la felicitat cu acest prilej si i s-a acordat o diploma aniversara si o placheta din partea comenzii Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN".

A fost un moment emotionant, cei prezenti asistand la o lectie de istorie, prin rememorarea momentelor petrecute de veteranul de razboi pe frontul de est in perioada 22.06.1941 - 02.02.1943, precum si vitregelor conditii de prizonierat in Rusia, in perioada 02.02.1943 - noiembrie 1946.

La multi ani, domnule colonel (rtr.) Ioan I. MOLDOVAN!

                                 Va dorim viata lunga si multa sanatate!

 

 

  OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE  LA U.M. 01331 BISTRITA

  Locotenent-colonel 

             Florin APAFAIAN

0 comentarii2765 vizualizări14 noiembrie 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0