Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 14768 vizitatori azi
Barbat gasit in stop cardiorespirator prin electrocutare.

Sambata, 14 noiembrie a.c., dispeceratul comun I.S.U. - S.A.J. a fost informat despre faptul ca un barbat in varsta de 37 de ani s-a electrocutat pe calea ferata dintre localitatile Sieu Odorhei si Sieu Sfantu. Echipajul de terapie intensiva mobila SMURD a fost alocat de urgenta spre locul indicat. Deplasarea autospecialei a fost posibila pana in localitatea Sieu Sfantu, de acolo membrii echipajului s-au deplasat de urgenta cu echipamentele medicale, pe jos, inspre victima. Din pacate, barbatul a fost gasit in stop cardiorespirator  prin electrocutare, neresuscitabil.

 

 

Duminica dimineata, 15 noiembrie a.c., la ora 03.19, garda de interventie Prundu Bargaului a fost alertata cu privire la izbucnirea unui incendiu in localitatea Bistrita Birgaului, Valea Pietroasei. O casa de vacanta construita din lemn era cuprinsa in totalitate de flacari. Cele trei echipaje de interventie, doua de stingere si un echipaj de prim ajutor SMURD, au actionat pret de patru ore pentru lichidarea incendiului. Din fericire, nu au fost inregistrate victime. Au ars acoperisul pe o suprafata de cca. 120 mp, 80 % din peretii imobilului si elemente de mobilier si electrocasnice. Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de efectul termic la un sistem de incalzire amplasat necorespunzator fata de elemente combustibile.

 

 

Duminica, 15 noiembrie a.c., echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, un echipaj de descarcerare, un echipaj SAJ (alocat in prima instanta) si echipajul Salvamont au fost directionate de urgenta intr-o zona greu accesibila din apropierea localitatii Galatii Bistritei pentru a acorda asistenta medicala unui barbat care s-a rasturnat cu masina de teren. Victima, in varsta de 32 de ani, a fost coborata de urgenta de apartinatori, pana la sosirea echipajelor de interventie, ulterior fiind preluata cu multiple leziuni si traumatisme de catre echipajul de terapie intensiva mobila.

 

Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita"

0 comentarii2135 vizualizări16 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0