Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 11 Iulie 2020 - 876 vizitatori azi
Brazi taiati si abandonati pe domeniul silvic si barbati depistati in timp ce sustrageau material lemnos.

La acest sfarsit de saptamana jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita, au depistat in timpul unei actiuni specifice pe linie silvica, doi barbati care transportau resturi de exploatare forestiera din zona de comptenenta a Ocolului Silvic Dealu Negru. In conformitate cu prevederile legii nr. 171 din 2010 actualizata, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, art 17, lit. b, cei doi barbati au fost sanctionati cu avertisment scris. Actiunea a avut loc pe raza localitatilor Cusma, Budacu de Sus si Cetate.

          Totodata, jandarmii au depistat in timpul acestei actiuni un numar de sase barbati care sustrageau material lemnos din padurea de pe raza localitatii Budacu de Sus/Orheiu Bistritei. Cei aproximativ 6 metri cubi de lemn au fost predati de catre jandarmi Ocolului Silvic Dealu Negru, dupa intocmirea procesului-verbal de depistare.

            Tot in zona verificata de catre jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita, au fost depistati, taiati si abandonati pe domeniul silvic, un numar de 6 brazi, care la randul lor au fost predati lucratorilor silvici.


Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii2051 vizualizări21 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0