Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Ceremonia militara si religioasa in memoria eroului Ioan SABAU.

Pe parcursul istoriei, romanii au luptat cu devotament pentru castigarea independentei, suveranitatii si libertatii tarii noastre. Noi, cei de astazi, suntem obligati sa aparam cu orice pret aceste valori.

Astazi, 21 decembrie a.c.,in localitatea Brateni, judetul Bistrita-Nasaud, s-a desfasurat ceremonia militara si religioasa in memoria eroului Ioan SABAU, cazut la datorie in data de 21.12.1989 in municipiul Cluj-Napoca pe timpul evenimentelor din cadrul Revolutiei Romane.

Ceremonia s-a desfasurat in prezenta subprefectului judetului, domnul Ovidiu Victor FRENT, a loctiitorului comandantului Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", colonel Ioan-Marian CRISTUREAN, a reprezentantilor institutiilor sistemului national de aparare, ordine publica si siguranta nationala, a reprezentantilor Asociatiei 22 Decembrie 1989, a viceprimarului comunei Sanmihaiul de Campie, domnul Dorin NICULA si a cetatenilor din localitate..

In cadrul ceremoniei s-a oficiat serviciul religios, a fost rostita o alocutiune de catre subprefectul judetului si au fost depuse coronae de flori la monumental eroului. Activitatea s-a incheiat cu defilarea garzii de onoare formata din militari ai Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN".

 

  OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE  LA U.M. 01331 BISTRITA

  Locotenent-colonel

    Florin APAFAIAN

0 comentarii2912 vizualizări21 decembrie 2015




rss 2.0
rss 2.0