Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Aprilie 2020 - 11608 vizitatori azi
Braconaj stopat de jandarmii montani Rodna !

In seara zilei de joi, 07 ianuarie a.c., dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, a fost anuntat despre faptul ca pe un fond de vanatoare se afla un barbat care are asupra sa o arma. Conform informatiilor oferite de paznicul fondului de vanatoare, apartinand Asociatiei de Vanatoare Ursul Brun din Anies, in zona Valea Cormaita, in jurul orei 17.00, a sesizat prezenta unui barbat care avea asupra sa o arma de vanatoare, fara insa a detine si autorizatie in acest sens.

La fata locului au sosit jandarmii montani din Rodna care l-au identificat pe Alexandru P. de 28 de ani, domiciliat in Sangeorz-Bai.

          In cauza s-au intocmit actele de sesizare sub aspectul savarsirii infractiunii de braconaj, in conformitate cu prevederile legii nr. 407 din 2006, a vanatorii si a protectiei fondului cinegetic, art. 42, alin. 1.

           Faptuitorul, arma si munitia aferenta, au fost predate organelor de politie, in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a produs fapta.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii1897 vizualizări08 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0