Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Iulie 2020 - 2518 vizitatori azi
Evenimentele gestionate de ISU "Bistrita" in perioada 09.01 - 11.01.2016.

Echipajul pirotehnic din cadrul inspectoratului  a actionat, duminica, 10 ianuarie a.c., in jurul orei 16.00, cu cca. 2 kg material exploziv pentru distrugerea unui zapor de 2 km format pe raul Rebra, la intrare in localitate. Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta, impreuna cu pirotehnistii bistriteni au actionat pentru distrugerea zaporului care ameninta sa produca inundatii la gopodariile situate pe marginea raului. O singura gospodarie a fost afectata de apa blocata de zaporul respectiv, mai exact curtea aferenta, apa neajungand in interiorul locuintei.

In continuare, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita - Nasaud si Comitetele Locale pentru Situatii de Urgenta monitorizeaza permanent toate cursurile de apa din judetul nostru, iar pirotehnistii bistriteni sunt pregatiti sa intervina cand situatia o va impune.

 

 

Incendiu in loc. Colibita

 Luni, 11 ianuarie a.c., in jurul orei 03.30, dispceratul integrat ISU SAJ a fost informat despre izbucnirea unui incendiu la o casa din loc. Colibita.

Trei echipaje din cadrul Garzii de interventie Prundu Bargaului, cu doua autospeciale de stingere si un echipaj SMURD, au fost alocate la locul indicat. Incendiul se manifesta generalizat, cuprinsese intreaga constructie (casa grajd si sura), pe o suprafata de aproximativ 80 mp, flacarile putand fi observate de la cativa kilometri distanta. Din fericire, nu au fost inregistrate victime, imobilul fiind nelocuit in momentul izbucnirii incendiului. Interventia a durat cca. 3 ore, interval in care incendiul a fost lichidat in limitele gasite si au fost protejate alte imobile (case de locuit, respectiv case de vacanta) aflate la cativa metri distanta fata de imobilul cuprins de flacari. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind efectul termic al unui mijloc de incalzire.

 

 Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita"

0 comentarii2541 vizualizări11 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0