Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Incendiu in localitatea Monor.

Luni, 11 decembrie, in jurul orei 10.40, dispceratul integrat I.S.U. - S.A.J. a fost informat despre izbucnirea unui incendiu la o casa de locuit din localitatea Monor. Prima interventie a fost asigurata de pompierii voluntari din localitatea Monor, sprijiniti de cei din localitatea invecinata, Sieut, fiecare intervenind cu cate o autospeciala de interventie si un echipaj al Ambulantei.

In cel mai scurt timp au ajuns la locul solicitarii trei echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita, cu doua autospeciale de stingere si o ambulanta prim ajutor SMURD. Interventia a fost dificila pentru ca in imobilul respectiv se aflau doua butelii, din care una plina, ce puteau exploda in orice moment.

Echipajele de interventie au gasit la locul incendiului doua victime. Din pacate, o femeie in varsta de 75 de ani a fost gasit in interiorul casei, carbonizata, in timp ce sotul acesteia, in varsta de 81 de ani, a fost preluat de un echipaj al Ambulantei, cu arsuri de gradul I la nivelul fetei. Barbatul era constient si cooperant, iar dupa ce a fost stabilizat la locul interventiei, a fost transportat la UPU - SMURD Bistrita pentru investigatii medicale suplimentare. Incendiul a fost lichidat inainte ca acesta sa se extinda la alt imobil, suprafata totala afectata fiind de cca. 40 - 50 mp. Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de o scurgere de gaze de la o butelie, ce urma sa fie folosita in bucataria locuintei.

 

  Compartimentul Informare si  Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita"

0 comentarii2828 vizualizări11 ianuarie 2016




rss 2.0
rss 2.0