Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 30486 vizitatori azi
Sanctiuni de 9.000 de lei aplicate de jandarmii bistriteni in ultimele doua zile.

In ultimele 48 de ore jandarmii bistriteni au actionat pentru prevenirea si combaterea fenomenului infractional si contraventional la nivelul judetului, totalul sanctiunilor aplicate ridicandu-se la 9.000 de lei. In perioada de referinta a fost constatata o infractiune, 26 de contraventii si 8 avertismente scrise. Au fost intocmite si actele de sesizare pentru infractiunea de folosire a unui minor in scop de cersetorie, conform art. 215 Cod Penal.

         Au fost constatate contraventii pe linie silvica, in urma actiunilor punctuale executate si au fost aplicate sanctiuni in valoare de 8.000 de lei, pentru ridicarea de resturi de exploatare forestiera conform art. 17, lit. b, legea 171 din 2010, actualizata, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice. Aceste actiuni au fost executate de catre jandarmii montani Rodna in zona Magura Mare, in colaborare cu reprezentantii Ocolului Silvic Valea Ilvei - Districtul Rodna si de catre jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita alaturi cei din cadrul Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale, pe raza Ocolului Silvic Dealu Negru, in zona localitatilor Budacu de Sus, Cusma si Dorolea.

         Totodata, au mai fost aplicate sanctiuni pentru adresarea de cuvinte si expresii jignitoare, consum de bauturi alcoolice in spatiul public neamenajat si pentru cersetorie.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2443 vizualizări26 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0