Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 2954 vizitatori azi
Ceremonia prilejuita de trecerea in rezerva a colonelului Gheorghe TANCO.

In data de 28.01.a.c., pe platoul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN", a avut loc ceremonia prilejuita de trecerea in rezerva a colonelului Gheorghe TANCO, seful logisticii din cadrul comandamentului marii unitati si a plutonierului adjutant principal Simion MOROZAN, specialist 1 la comanda Grupului 3 E.O.D. Activitatea a debutat cu acordarea onorului loctiitorului comandantului brigazii, colonel Ioan - Marian CRISTUREAN, salutul Drapelului de Lupta, trecerea in revista a garzii de onoare, salutul formatiei si intonarea Imnului National al Romaniei.

Loctiitorul comandantului a dat citire ordinelor de trecere in rezerva a celor doi militari si au fost prezentate mesajele ministrului apararii nationale si a comandantului Diviziei 4 Infanterie "GEMINA".

De asemenea a fost prezentata activitatea desfasurata de-a lungul carierei militare a colonelului TANCO si a plt.adj. pr. Simion MOROZAN. Au rostit alocutiuni colonelul Ioan - Marian CRISTUREAN, cei doi militari, iar la final s-a adresat celor prezenti, fostul comandant al brigazii, generalul de brigada Ovidiu - Liviu UIFALEANU.

In semn de apreciere si recunostinta pentru eforturile depuse, colonelului Gheorghe TANCO i-a fost conferita EMBLEMA DE ONOARE A LOGISTICII, iar din partea marii unitati, ambii militari au primit o placheta cu sigla brigazii, steagul de identificare si o diploma de excelenta.

A fost un moment emotionant si le uram pe aceasta cale colegilor nostri, multa sanatate, fericire, bucurii alaturi de cei dragi si o pensie cat mai lunga.

 

 

        OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE LA U.M. 01331 BISTRITA

        Locotenent - colonel  Florin APAFAIAN

0 comentarii3542 vizualizări28 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0