Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 13766 vizitatori azi
Muzica Militara Bistrita.

Infiintata in anul 1969, muzica militara a garnizoanei Bistrita si-a castigat un loc bine meritat in viata culturala judeteana si nationala. Complexitatea repertoriului abordat, disciplina de ansamblu, virtuozitatea si nu in ultimul rand nivelul interpretativ ridicat sunt doar cateva din argumentele care au impus cu succes aceasta muzica in viata concertistica. Acest lucru este dovedit de numeroasele turnee si concerte atat in tara cat si in strainatate (Austria, Danemarca, Germania).

          In anul 2001  lanseaza CD "Pe aripile muzicii de fanfare", iar in anul 2014 Muzica Militara sustine un concert extraordinar la Teatrul National din Cluj, alaturi de trupa Byron si Corul Excelsior al Liceului de Muzica "Tudor Jarda" din Bistrita, concert care ruleaza din luna mai de HBO Romania.    

          Concertul din 5 februarie, marcheaza aiversarea a 47 de ani de la infiintare, iar repertoriul abordat va fi unul diversificat, incepand de la muzica preclasica si ajungand la muzica usoara si prelucrari din muzica de film.

0 comentarii2219 vizualizări02 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0